prestatiehuis.nl

een nieuwe uitdaging in je leven!

project

Heb je altijd al eens wat anders willen doen dan je huidige beroep? Ben je het zat om iedere dag met lood in je schoenen naar je werk te gaan? Dan ben je echt toe aan een nieuwe uitdaging! Het leven is te kort om de dagen door te brengen op een manier waarop je dat gewoon weg niet wilt.
Ga opzoek naar iets wat echt bij jou past!

Projectmanager, spreekt dat jou aan?

Het klinkt misschien een beetje out of the box denken, maar heb je er ooit wel eens over nagedacht om een beroep uit te oefenen met veel verantwoordelijkheid en een hele grote uitdaging? Ben jij een zelfstandig iemand maar ben je ook in staat om in team verband een gigantisch goed project uit te werken? Dan is de functie projectmanager echt iets voor jou!
Je kan met een cursus van Prince2 cursus op je eigen tempo leren, je hebt contact met je medestudenten via een online platform en het mooiste van alles is dat je op ieder moment kan beginnen met de cursus!
De Prince2 cursus is een onlinecursus met echte docenten die jou kunnen helpen met vragen. Het is heel erg simpel, vanaf huis of met een beetje geluk onder kantoortijd kan jij je eigen toekomst gaan veranderen!

Wat houd je tegen?

Een nieuwe stap in het leven zetten is voor sommige heel erg lastig. Snap ik, je hebt waarschijnlijk nu een goede vaste baan waar je voldoende mee verdiend om je vaste lasten te betalen en nog wat te kunnen sparen voor de jaarlijkse vakanties, het lijkt allemaal wel goed geregeld op dit moment.
Tijdens de cursus van Prince2 cursus kan je gewoon door blijven werken zoals je nu ook doet maar na het afronden van jouw cursus kan je op zoek gaan naar een veel beter betaalde baan en veel meer doorgroeimogelijkheden. Er verandert dus helemaal niks tijdens de cursus, behalve dat je naast je werk in de avonduren en misschien wel in het weekend iets moet doen voor de cursus zelf. Het is echt op je eigen tempo leren dus mocht er een drukke periode aankomen kan je de cursus gewoon even aan de kant zetten.
Is het financieel niet haalbaar om de hele cursus in 1 termijn te betalen? Dat is geen probleem. Je kunt de cursus in termijnen van minimaal €250.00 betalen. Dit kan dus ook op jouw eigen tempo! Er staat een compleet nieuw leven op jou te wachten. Grijp de kans, je zal er geen spijt van hebben!

Mobiele versie afsluiten