prestatiehuis.nl

Flexwerken in Den Haag, wat zijn de mogelijkheden?

vanderveldeverhuizingbedrijfsverhuizingdenhaag

Het is een nieuwe trend onder de ondernemers, flexwerken. Het wordt steeds gemakkelijker om vanuit verschillende locaties te werken. Als werknemer, of ondernemer, zit je niet meer vast aan het bureau die op kantoor staat. Zo kan je werken vanuit huis, vanuit een koffiebar of een flexplek. Ja een flexplek inderdaad, maar wat houdt dat precies in?

Flexplekken

Flexplekken zijn plekken, en plaatsen, waar je kan werken. Simpeler kan het niet uitgelegd worden. Het wordt voor jou als werknemer, of ondernemer, flexibel (makkelijk) gemaakt om vanuit een andere plek te werken. Deze plekken zijn voorzien van goede internetverbindingen en een plek om wat te eten. Een goede bak koffie of thee ontbreekt eigenlijk ook nooit. Het wordt steeds populairder en geliefder onder de werkende mens. Zo kom je telkens in een andere inspirerende plek terecht.

Flexibel werken in Den Haag

In Den Haag zijn er verschillende mogelijkheden voor dit soort gebouwen. Zo heb je de ‘The office operators’, ‘HNK het nieuwe kantoor’ en ‘Apollo 14’. Dit zijn pas drie namen uit een hele lange lijst aan verzamelgebouwen. Er zijn er nog vele. Wanneer je met het gehele bedrijf in een verzamelgebouw gaat zitten, is het handig om hulp in te schakelen. Zo zal de verhuizing soepel verlopen.
Blijf je liever op de huidige plek zitten is het natuurlijk ook mogelijk om op andere flexplekken te werken. Ga een keer een rondje fietsen en ontdek zo inspirerende plekken om te werken.

Verzamelgebouwen, -kantoren en flexplekken in een.

Er komen er steeds meer, kantoorpanden die bewoond worden door verschillende kantoren. Ook wel verzamelgebouwen genoemd. Deze trend loopt hard door en niet alleen in Den Haag. Ook in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht wordt de ene na de andere verzamelgebouw geopend. Het is ook niet zo gek dat dit gebeurd. Verzamelgebouwen beschikken over veel flexplekken om te werken. Dit werkt inspirerend en geeft het de mogelijkheid om een rondje te lopen. Ook is een groot voordeel dat veel verzamelgebouwen ook werken met een flexibel huurcontract.

Ben je een beetje benieuwd geworden naar de verzamelgebouwen of verschillende flexplekken? Je kan altijd contact op nemen met verschillende verzamelgebouwen om meer informatie te krijgen. En wat de flexplekken betreft. Met een beetje creativiteit, tikkeltje fantasie en een oplettend oog weet ook jij ze te vinden. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is je ogen openhouden. Waar je wel altijd rekening mee moet houden, is of de plek een goede internetverbinding heeft. Anders worden mails versturen nog een lastig ding. Een stopcontact in de buurt is ook niet geheel overbodig.

Mobiele versie afsluiten