Het beste van twee werelden met een hottub

Het beste van twee werelden met een hottub

Als je enorm houdt van in bad gaan, maar je houdt ook enorm van het knetteren van een houtvuurtje, dan kun je verschillende dingen doen. Je kunt je bad in de kamer zetten, voor de open haard. Je kunt een open haard inbouwen in je badkamer. Of, en dat is wel de fijnste oplossing, je zet een hottub in je tuin. Een houtgestookte hottub is een super fijn bad dat je verwarmt door een fijn fikkie te stoken. In de houtkachel die bij de hottub hoort dan natuurlijk. In een houtgestookte hottub kun je heerlijk ontspannen en het is nog een mooi ding om te zien ook.
Hottub

Ontspannen in je eigen hottub

Voor je heerlijk kunt gaan liggen in je eigen hottub moet er nog wel even wat gebeuren. Je moet er natuurlijk voor zorgen dat je plek hebt in de tuin om de tub te kunnen plaatsen. En die plek moet aan wat eisen voldoen. Je kunt niet zomaar even een tub in je tuin gooien. De plek waar deze tub komt te staan moet natuurlijk egaal zijn en vlak. En vergeet ook je waterpas niet mee te nemen. Daarbij dien je er ook voor te zorgen dat je buren geen last hebben van jouw gestookte vuurtje. Maar dan… kun je de tub gaan bestellen en plaatsen.

Het plaatsen van de hottub

Je bestelt de hottub gemakkelijk online, dan hoef je er zelf niet mee te gaan slepen, het ding wordt gewoon bij je thuis afgeleverd. Maar dan. Dan moet je ‘m nog even plaatsen. Dat kan je gewoon zelf, misschien met wat hulp van je vrienden. Zeker wanneer je de tub de tuin in moet tillen is wat extra hulp geen overbodige luxe. Je kunt de tub echt gemakkelijk zelf plaatsen, het is een kwestie van het volgen van de gebruiksaanwijzing. Al realiseer ik me dat het lezen van gebruiksaanwijzingen nou niet echt het fijnste klusje is.

En dan… een plons in je hottub

Na al dat harde werken heb je wel een fijne plons in de hottub verdiend. Je kunt de tub in de meeste gevallen direct dezelfde dag nog gebruiken, soms is het verstandig om even te wachten. Maar dan heb je ook wat. Een eigen tub, helemaal van jou en je gezin. Daar zullen jullie ontzettend veel plezier aan beleven. Je ziet het al voor je hé? Gezellig met z’n allen in de tub, in de zomer én in de winter.

Reageren is niet mogelijk.