Laminaat blijft altijd goed presteren in huis

Laminaat blijft altijd goed presteren in huis

Als je een vloer zoekt die wel tegen een stootje kan, dan kom je al snel uit bij laminaat. Want laminaat is keihard, maar dan wel met een warme uitstraling. Natuurlijk zijn plavuizen ook heel hard, maar die willen, zeker als je geen vloerverwarming hebt, nog wel eens koud aanvoelen. Laminaat is een natuurproduct, namelijk gemaakt van (geperst) hout en hierdoor zal deze vloer nooit echt koud aanvoelen. Je kunt laminaat gemakkelijk schoonmaken en als je wilt zelfs zelf leggen. Dat hoef je met plavuizen echt niet te proberen. Om plavuizen te leggen heb je echt een vakman nodig.

Laminaat is een handige vloer

Je kunt met laminaat alle kanten uit. Wil je een klassieke, donkere vloer in visgraat? Wil je liever een strakke, moderne vloer? In beide gevallen kun je prima op de afdeling laminaatvloeren terecht. Deze vloeren zijn ook nog eens goed schoon te maken en hebben maar weinig onderhoud nodig. Waar je een parketvloer eens in de zoveel tijd moet schuren en opnieuw moet behandelen, volstaat het leggen van de laminaatvloer en dan af en toe eens dweilen. Je kunt kiezen voor speciaal schoonmaakmiddel voor laminaatvloeren, maar dat is niet in alle gevallen nodig. Zeker wanneer je de vloer hebt gelegd in een huis waar je alleen of met z’n tweeën woont, is stofzuigen en dweilen met water echt genoeg.
Laminaat

Laminaat is ook handig met huisdieren

Heb je huisdieren? Dan wil je, zeker weten, geen tapijt. Want tapijt is heus mooi, maar alle katten- en hondenharen blijven er in hangen. Ook is je tapijt direct verpest als je huisdier een keer een ongelukje heeft. Dat probleem heb je bij laminaat dus niet. Even een natte doek erover en de vloer is weer als nieuw. Ook vinden je huisdieren lopen op deze vloer geen enkel probleem. Een tapijtvloer kan nog wel eens statisch worden en dat is heel vervelend voor honden- en kattenpootjes.

Laminaat bestel je, lekker makkelijk, online

Voor je het laminaat gaat bestellen ga je natuurlijk meten. Misschien wel een paar keer. Je wilt immers voorkomen dat je net een paar vierkante meter tekort komt. Ook wil je niet dat er diverse pakken vloerplanken overblijven, dat is gewoon zonde. Meten is weten. En als je dan toch online gaat bestellen, bestel er dan direct de plinten bij. Je weet dan zeker dat je de klus kunt klaren zonder er verder nog de deur voor uit te moeten.

Reageren is niet mogelijk.